After School

Vezi Tarife 

After School – Casa Copilariei Husi  

Misiunea noastră – Copii fericiți, părinți linistiti

Principalul nostru obiectiv este ca toti copiii care ne vor pași pragul să crească frumoşi, să creadă în viselele lor, să fie constienţi că sunt importanţi în tot ceea ce fac și sa înțeleagă ca nu trebuie să demonstreze că sunt mai buni decât alţii.

Părinții lor sunt parinţii care se implică alături de noi în redescoperirea personalităţii copiilor şi de ce nu, a propriilor bucurii uitate departe în copilărie.

Suntem conştienţi de faptul că ne încredinţaţi tot ce aveţi mai de preţ şi facem totul să vă răspundem cerinţelor pentru ca toți copiii  sa se dezvolte aşa cum vă doriţi, sa nu mai aveti grija zilnică a temelor, siguranţei, alimentaţiei sănătoase şi a unui timp de recreaţie fructuos şi sa vă puteti petrece timpul rămas liber cât mai plăcut.

Logistica noastră

Personal cu experiența in activitatea cu copiii. Colaboratori motivaţi, deschişi şi copilăroşi. O echipa decisă sa le facă tuturor copiilor viața mai frumoasa.
Disponibilitatea spre propuneri şi adaptarea activităţilor la sugestiile dumneavoastră

 • O cladire nouă, luminoasa cu suficient spațiu pentru somn, activități și joaca.
 • O clădire in totalitate supravegheata video pentru ca părinții sa poată observa in orice moment ceea ce copilul lor face

Atmosfera deosebita

 • Sala de curs cu mobilier adaptat varstei, special conceput pentru a evita orice incident posibil
 • Dormitor 
 • Ludoteca

Activitati After School

Programul afterschool este un program ce se desfășoară în continuarea orelor de școală obligatorii și cuprinde în structura sa o serie de activități didactice și recreative menite să formeze și să dezvolte abilitățile elevului.

Activitățile incluse în programul după școală vor fi variate și concepute astfel încât să îmbine momentele recreative cu activitățile educaționale și să creeze un mediu sănătos, sigur și stimulativ pentru fiecare copil.

Copiii sunt ajutați să înțeleagă mai bine noțiunile care se predau la clasă, să depășească anumite dificultăți de asimilare a acestora și să învețe cum se efectuează corect temele.

Copiii sunt ghidați spre descoperirea unor lucruri pe care scoala nu le are prevăzute in programe și sa-și dezvolte competențele.

Activitățile recreative din cadrul acestui program cuprind organizarea de jocuri și concursuri pe diverse teme de interes pentru elevi, activități menite să dezvolte abilitățile artistice ale copiilor.

Principalele servicii de care va beneficia micutul dumneavoastra in cadrul After School – Casa Copilariei:

 • Serviciu de preluare, supraveghere copii.
 • Masa de prânz
 • Somn și relaxare
 • Îndrumare şcolară – teme
 • Activităţi: desen, modelaj, jocuri de dezvoltare cognitivă, senzorială şi socială
 • Jocuri de inteligență
 • Activități recreative
 • Să descoperim Planeta prin joc
 • Asistenta medicală pediatrică

Activităţile opţionale: nu sunt incluse în tariful lunar şi se stabilesc în funcţie de oferta contractată şi de numărul de copii. Numărul minim de copii pentru care se organizează o activitate opțională este de 10.

La solicitarea părinţilor, se pot organiza și alte activități opţionale, sub condiţia întrunirii unui număr de minim  10 participanţi.

Tarife

Transport + masa + relaxare + teme și activități 

Taxa lunară: taxa curriculară plus taxa de masă.
Taxa curriculara 430 lei/lună, suma fixă.
Taxa de masă, variabilă în funcție de zilele cu prezență.
Transport de la Afterschool către casă, separat, 100 lei/luna, opțional.

 

Program:
12.00- 12.30 – Preluarea elevilor de la şcoală.
12.30 – 13.00 – Servirea prânzului.
13.00 – 14.00 – Somn și relaxare.
14.00 – 15.30 – Pregătirea temelor pentru a doua zi.
15.30 – 17.00 – Activităţi recreative, activităţi extraşcolare şi extracurriculare.
17.00 – Preluarea copiilor de către părinți.

 

Taxa curriculară (de baza) se achită integral, indiferent de numărul absenţelor copilului, excepție făcând onorariul de masa, variabil in funcție de numarul de zile in care copilul absentează și în cazul în care părintele va anunţa absenţa copilului cu o zi înainte, pentru a avea posibilitatea de a anunţa în timp util restaurantul in vederea pregătirii unui număr potrivit de porții.

Taxa se achită între 1 si 5 ale lunii, anticipat pentru luna următoare.

After School Casa Copilariei are program de funcţionare inclusiv în perioada vacanţelor, înscrierea pentru această perioadă se face pe bază de cerere.

Înscrieri

Pentru înscrierea unui copil la programul After school-Casa Copilariei va rugam selectati si completati formularele următoare:

Cerere Inscriere Contract Fisa de inscriere

 

Înscrierea se face prin plata a 25 % din taxa curiculară.

 

Pentru alte detalii referitoare la After School – Casa Copilariei,  nu ezitati sa ne contactati:

Vezi si Loc de petreceri